Bewoner en dief gaan met elkaar op de vuist

Een 75-jarige Stadjer heeft maandagavond de schrik van zijn leven gekregen nadat een dief met hem op de vuist was gegaan.

De bejaarde man had een onbekende man in zijn woning aan de Mispellaan binnen gelaten om gebruik te maken van de telefoon. Toen het telefoongesprek was afgerond wilde de indringer water en bier hebben. Hierop vroeg de bejaarde man de man weg te gaan. Hij zag dat deze man nog iets wegnam uit de woonkamer waarna er een vechtpartij ontstond.

Hierbij kwamen beide mannen ten val. De onbekende indringer ging er hierna snel van door. Uit onderzoek bleek dat hij een portemonnee had meegegrisd. De bejaarde bewoner kon een duidelijk signalement aan de gewaarschuwde agenten geven. Volgens hem gaat het om netjes geklede man van ongeveer 1.90 meter lang. Hij had een normaal postuur, had blond kort geknipt haar, droeg geen bril, baard of snor. Opvallend was dat hij met een Gronings accent sprak.