Albertus Magnus erg gelukkig met 411 aanmeldingen

nieuws
foto: Bob de Vries

Studentenvereniging Albertus Magnus is erg blij met de 411 eerstejaars studenten die zich de afgelopen weken hebben aangemeld. Dat laat Annelies Valk van de vereniging weten.

“Het was tegen de algehele verwachting”, vertelt Valk. “Door de strengere regels rond het studeren en het Bindend Studie Advies hadden we verwacht minder studenten te mogen begroeten, maar het zijn er meer dan vorig jaar”. Op de vereniging vindt deze week de introductieweek plaats. “Bij introductie denken mensen altijd aan ontgroening, maar daar doen wij sinds de eind jaren zeventig al niet meer aan”.

De introductie deze week is bij Albertus er op ge-ent dat ze de vereniging goed leren kennen en dat er met studiegenoten een goede jaarband wordt opgebouwd. Op het programma staan deze week een aantal studiedagen waarbij ouderejaars de nieuwe studenten wegwijs maken. Daarnaast is er ook ruimte voor feest en gezelligheid.