Stadjers opgepakt na ernstige mishandeling

Twee mannen van 33 en 37 jaar uit Groningen zijn zaterdagavond aangehouden op het Damsterdiep nadat ze een plaatsgenoot ernstig hadden mishandeld.

De politie kreeg een melding binnen dat er op de Rabenhaupstraat een opstootje aan de gang was. Ter plaatse troffen zij een 29-jarige man op straat aan die een bloedende hoofdwond had, verwondingen in zijn gezicht had en daarnaast niet aanspreekbaar was. Ambulancemedewerkers hebben zich over de Stadjer ontfermd en hebben hem overgebracht naar het ziekenhuis.

De mishandeling was gezien door twee getuigen die zagen dat de twee daders er in een auto vandoor waren gegaan. Zij waren zo slim geweest om het kenteken van het voertuig op te schrijven waarna de politie het duo op het Damsterdiep in de kraag kon vatten. Zij zitten nog vast op het politiebureau.