Stadjer gewond aan tanden na mishandeling

Een 22-jarige man uit de stad is in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden omdat hij een 21-jarige plaatsgenoot mishandeld had. De 21-jarige raakte hierbij gewond aan zijn gebit.

De mishandeling vond plaats op de Vismarkt. Surveillerende agenten werden aangesproken door een aantal getuigen. Op basis van het signalement dat zij gaven kon de verdachte even later in de Poelestraat aangehouden worden. Het slachtoffer meldde zich korte tijd later op het politiebureau. Hij heeft zich door een tandarts moeten laten behandelen. De verdachte kon na verhoor het bureau weer verlaten.

Grote Markt
In dezelfde nacht werden ook twee Stadjers aangehouden in een horecagelegenheid op de Grote Markt. Een 24-jarige Stadjer had door nog onbekende reden een elleboogstoot uitgedeeld in het gezicht van een 22-jarige.

De verdachte werd door portiers vastgenomen en aan politieagenten overgedragen. Tijdens de aanhouding begon een negentienjarige inwoner van Oostwold zich met het incident te bemoeien. Ook hij werd meegenomen naar het politiebureau. Het duo kon na verhoor het bureau weer verlaten. Beide wel met een bekeuring op zak.