Vrijwilligers steken handen uit mouwen voor Actie NL Doet

Het pimpen van de speeltoestellen op een schoolplein en de tuin opfleuren van de Buitenschoolse Opvang in de Schilderswijk. Het gebeurt vrijdag en zaterdag allemaal in het teken van de Actie NL Doet.

NL Doet is een landelijke organisatie die het belang van vrijwilligers onderstreept. Of je nu wilt snoeien in een natuurgebied, een High Tea wilt organiseren voor ouderen of een ruimte wilt opknappen met mensen die een verstandelijke beperking hebben, alles is mogelijk.

Basisschool De Tamarisk in De Wijert is een van de vele locaties waar de handen vrijdag uit de mouw worden gestoken. Leerlingen van het Augustinus College helpen in het kader van een maatschappelijke stage de vele vrijwilligers met het schilderen van een hekwerk. En ook zullen diverse renovatiewerkzaamheden worden uitgevoerd. De Actie NL Doet vindt dit jaar op 18 en 19 maart plaats.

Deel dit artikel: