Tachtigjarige vrouw uit Stad weer terecht (Update: 15.00)

De tachtigjarige vrouw uit de stad die een etmaal lang vermist is geweest, is weer terecht. De bejaarde vrouw werd voor het laatst gezien in de Grote Leliestraat. Daarna werd er niets meer van haar vernomen, waarna de Regiopolitie Groningen een Burgernetactie op touw zette.

De vrouw is 1m65 lang en heeft een gezet postuur. Tijdens haar verdwijning droeg ze een grijs blauwe winterjas, een blauwe spijkerbroek en laarzen tot aan haar knie. De bejaarde vrouw is verder te herkennen aan grijs, warrig haar, en waarschijnlijk heeft ze een geel lakpetje met klep op. Ze is goed ter been, maar heeft een paraplu bij zich die ze ook als wandelstok gebuikt.

Update: dinsdag 23.15 uur
De politie laat weten dat de vrouw nog steeds vermist is. Op de Burgernetactie van dinsdagavond zijn wel enkele tips binnengekomen waaruit blijkt dat de vrouw vermoedelijk de trein heeft genomen.

Update: woensdag 15.00 uur
De bejaarde vrouw is in goede gezondheid aangetroffen in Gouda. Dat heeft de politie woensdagmiddag laten weten. De vrouw was daar op bezoek bij vrienden. Woensdagmiddag heeft ze telefonisch contact gezocht met haar begeleidster in de stad.