Veel schade bij botsing tussen taxi en personenauto op Stationsweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op de Stationsweg zijn zaterdagavond twee personenwagens met elkaar in botsing gekomen. Daarbij ontstond veel schade. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 19.45 uur op de kruising met de Hereweg. “De bestuurder van de taxi wilde vanaf de Herebrug rechts afslaan in de richting van het Hoofdstation”, vertelt Ten Cate. “Op de kruising kwam de bestuurder in botsing met de bestuurder van een witgekleurde personenauto. Het is een forse klap geweest, want beide voertuigen zijn behoorlijk beschadigd geraakt.”

Niemand raakte gewond. “Wel is één van de personen gecontroleerd door een ambulanceverpleegkundige, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.” Het ongeluk zorgde voor flinke opstoppingen. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl