Qbuzz laat extra bussen rijden in de avond en nacht van Roze Zaterdag

nieuws
Afbeelding via OV Bureau

Busvervoerder Qbuzz zet komende zaterdag extra bussen in tijdens de late uurtjes van Roze Zaterdag in Groningen. Ook brengt de vervoerder een speciale roze bus naar Grote Markt, waar bezoekers van het evenement polaroids kunnen laten maken.

Lijn 6 naar Appingedam, lijn 300 naar Borger en de nachtbus naar Delfzijl (lijn 406) rijden in de avond en nacht van zaterdag twee extra ritten. Op lijn 304 naar Drachten rijden laat in de nacht drie extra bussen.

Namens Qbuzz staat er na de Pride Walk (11.30 tot 13.30 uur) ook een speciale roze bus op de Grote Markt. Hier kunnen bezoekers van het evenement een polaroid-foto maken als herinnering aan Roze Zaterdag. In de bus worden in de middag ook podcasts opgenomen.


Wil je meer weten over Roze Zaterdag? Ga dan naar: oogtv.nl/rozezaterdag