Vuurwapen aangetroffen in Herestraat

nieuws
Foto: 112groningen.nl

In de Herestraat hebben politieagenten in de nacht van vrijdag op zaterdag na een ruzie een vuurwapen aangetroffen. De politie is nog op zoek naar een persoon waarvoor ook een Burgernetactie werd opgestart.

Het voorval gebeurde aan het begin van de nacht ter hoogte van de kruising met de Carolieweg. “We kregen de melding van een ruzie”, vertelt de politie. “Tijdens deze ruzie viel er bij één van de partijen een vuurwapen op de grond. Hierna is deze persoon weggerend. Met meerdere surveillancewagens hebben we uitgekeken naar deze persoon. Uiteindelijk hebben we deze persoon niet aangetroffen.” Ook een Burgernetactie, waarbij gevraagd werd om uit te kijken naar de persoon, heeft aanvankelijk nog niets opgeleverd.

In de Herestraat werd onderzoek gedaan. Een nieuwsfotograaf van 112groningen.nl. “De Herestraat is een tijdlang afgesloten geweest en er waren veel agenten op de been.” Volgens de politie is er onderzoek gedaan naar het vuurwapen dat op deze locatie werd aangetroffen. Het wapen is in beslag genomen en er wordt verder onderzoek gedaan.”

Foto: 112groningen.nl
Foto: 112groningen.nl