Navigators organiseert gratis diner op de Vismarkt: ‘’We willen de mensen een gezellige avond geven.’’

oogochtendshow
Foto: Rieks Oijnhausen

Studentenvereniging Navigators transformeert de Vismarkt in een openlucht restaurant. Komende maandag gaat het gebeuren. En goed nieuws, er zijn nog plekken! 

Aanstaande maandag verandert de Vismarkt in een levendig openluchtrestaurant, dankzij een bijzonder initiatief van Navigators Studentenvereniging Groningen (NSG). De vereniging nodigt alle Stadjers uit voor een gratis diner, met als doel contact te leggen met elkaar en van een lekker maal te smullen. Vanaf 18:00 uur kunnen bezoekers aanschuiven vertelde Robin de Graaf die het mede-organiseert. In 2023 begon het evenement veelbelovend, maar halverwege sloeg het weer om en begon het te regenen. Ondanks de onverwachte weersomstandigheden, bleef de sfeer gemoedelijk en werd er met bord- en – al verplaatst naar schuilplekken.

Er is lekker eten geregeld. De maaltijden worden aangeboden door Salmagundi’s en Yamen Cuisine. NSG kan helaas geen rekening houden met individuele allergieën. Robin de Graaf vertelt wel dat er vegetarische en veganistische maaltijden beschikbaar zijn om tegemoet te komen aan diverse dieetwensen aldus de Graaf die vanmorgen te gast was in de OOG Ochtendshow.

Voor meer informatie en om je in te schrijven, bezoek de website van NSG. NSG staat voor Navigators Studentenvereniging Groningen. Het is een christelijke studentenvereniging in Groningen.

De OOG Ochtendshow is een vrolijke radioshow met het lokale nieuws, de beste muziek en natuurlijk het weer en beluister je iedere werkdag van 07:00 – 09:00 uur op OOG Radio. Hier vind je alle interviews van de OOG Ochtendshow.