Het beste van beide werelden: Terrasje Speciaal combineert rondvaart met gezellig terrassen

oogochtendshow
Terrasje Speciaal

Joris van Oers was te gast tijdens het radioprogramma de OOG Ochtendshow om te vertellen over zijn nieuwe concept Terrasje Speciaal.

Stel je voor: je stapt op een rondvaartboot zonder gids waar je de hele middag op kunt blijven zitten waar drankjes en snacks geserveerd worden. Vanaf komend weekend is dat mogelijk met ‘Terrasje Speciaal’ van Joris van Oers. Hij is eigenaar van bootverhuurder Bootje Speciaal en vindt de traditionele rondvaartboot een beetje ouderwets. ‘Bij de traditionele rondvaart gaat het vaak om historische wetenswaardigheden. Voor mensen die in Groningen wonen is dat één keer leuk’, zegt de enthousiaste ondernemer. Zijn Terrasje Speciaal is gericht op ontspannen op het water zitten samen met andere terrasbezoekers met een mooie bar.

De try-out van het afgelopen weekend verliep goed. ‘We hadden net genoeg plek op bepaalde momenten, dus dat was boven verwachting.’ Vanaf 1 juni is de borrelboot officieel geopend voor bezoekers. Om een plekje te krijgen op de boot kun je van tevoren reserveren of je kunt in de rij gaan staan.

De OOG Ochtendshow is een vrolijke radioshow met het lokale nieuws, de beste muziek en natuurlijk het weer en beluister je iedere werkdag van 07:00 – 09:00 uur op OOG Radio. Hier vind je alle interviews van de OOG Ochtendshow.