Groningen Bereikbaar: “Omleidingsroutes zijn vaak veel sneller dan binnendoor”

oogochtendshow
Foto: Ger Boesjes

In- en rond de stad wordt volop gewerkt aan de weg. Het mocht je niet ontgaan zijn met alle werkzaamheden rond de Operatie Ring Zuid die al bijna twee maanden bezig is. Peter Jan is adviseur verkeersmanagement bij Groningen Bereikbaar en is te gast tijdens de OOG Ochtendshow.

Operatie Ring Zuid bevindt zich sinds vorige week in fase 4. Dit is de langste fase en duurt tot eind augustus. Peter Jan legt uit wat dit betekent voor weggebruikers. Op verschillende plekken in de stad is de verkeersdrukte toegenomen sinds de start van fase 4. Daarom geldt nog steeds het advies om de auto zoveel mogelijk te laten staan en als dat niet lukt, gebruik te maken van de omleidingsroutes.

De OOG Ochtendshow is een vrolijke radioshow met het lokale nieuws, de beste muziek en natuurlijk het weer en beluister je iedere werkdag van 07:00 – 09:00 uur op OOG Radio. Hier vind je alle interviews van de OOG Ochtendshow.