Drie dagen overlast voor omwonenden op rit naar A28 vanaf Van Ketwich Verschuurlaan

nieuws
Foto via Aanpak Ring-Zuid

Aannemerscombinatie Herepoort is dinsdag begonnen met het intrillen van damwanden naast de hoek van de Betje Wolffstraat en de Aagje Dekenstraat in De Wijert, naast de oprit vanaf de Van Ketwich Verschuurlaan naar de A28 richting het Julianaplein.

Tot donderdag kunnen omwonenden van de oprit overlast hebben van de werkzaamheden. De Betje Wolffstraat is gedeeltelijk afgesloten, ook omdat het plaatsen van groenschermen niet veilig kan zonder de straat af te sluiten.

Het plaatsen van deze schermen gebeurt in de week van 10 juni. Daarna wordt hier ook de bushalte geplaatst. De oprit zelf is dicht tot en met 26 juli. Verkeer vanaf Helpman richting de A7 (Drachten) of naar Ring West kan omrijden via de Laan Corpus den Hoorn en de rotondes bij het Stadspark. Vanaf 6 mei is de nieuwe oprit vanaf de Vondellaan naar het Julianaplein ook een goede optie.