Middagje collecteren in Euroborg levert Kids United veel geld op voor inrichting nieuw clubhuis

nieuws
Foto via Kids United

Een keukentje, een eigen toilet, een podium, een terras en een plek voor materiaal. Het geld voor het nieuwe gebouw was er al en afgelopen zondag ging er een flinke duit in het zakje (ofwel het collectebusje) voor de inrichting van het nieuwe clubgebouw van Kids United.

Voorafgaand aan de wedstrijd FC Groningen-NAC Breda liepen 22 spelers van Kids United een line-up. Daarnaast verzorgde het G-team van FC Groningen spectaculair vlaggenspektakel rondom het veld en hielden ze in de rust een penalty shoot-out.

De aanwezigheid zorgde voor gulle donaties. Er ging 8727 euro in de collectebussen voor Kids United. “Lieve supporters, we willen jullie ontzettend bedanken”, schrijft Kids United. “Wat een bedrag en wat een steun voor Kids United!”

De opbrengst wordt besteed aan de inrichting voor het nieuw te bouwen clubhuis. Geld voor de bouw van het clubhuis en de bijbehorende tribune (het Leutje Stadion) op sportpark De Kring kwam er afgelopen zomer al. De verwachting is dat het clubhuis de zomer klaar is.