Geluidshinder komend weekend bij werkzaamheden Vrijheidsplein

nieuws
Het nieuwe vrijheidsplein. Foto: Aanpak Ring Zuid

Er vinden komend weekend werkzaamheden plaats ter hoogte van het Vrijheidsplein en de dubbele rotonde Stadspark/Corpus den Hoorn. Dit kan geluidsoverlast veroorzaken voor de omgeving, meldt Aanpak Ring Zuid.

In de nacht van vrijdag op zaterdag en zaterdag overdag wordt er gefreesd en gezaagd in het asfalt. Op zondag krijgt de verbindingsboog van Ring West naar het Julianaplein nieuw asfalt en nieuwe belijning. (zie afbeelding hieronder)

Zondagnacht worden er nieuwe portalen geplaatst voor de verkeersborden. Hierbij wordt veel licht gebruikt. Dit kan ook hinder opleveren voor omwonenden.

In het geel het gebied waar gewerkt wordt aankomend weekend.
Foto: Aanpak Ring Zuid