Veel politie naar Voermanstraat na beroving na verkoopafspraak (update)

nieuws
Foto: 112 Groningen

Meerdere politie-eenheden spoedden zich vrijdagavond naar de Voermanstraat in Paddepoel. Daar werd een slachtoffer beroofd na een verkoopafspraak.

De politie werd rond 21.40 uur gealarmeerd over het incident, waarvan in eerste instantie werd gemeld dat er een woningoverval had plaatsgevonden. Hoe het incident zich precies heeft afgespeeld, is de politie aan het uitzoeken. De dienst laat echter weten dat er een beroving heeft plaatsgevonden, na een verkoopafspraak tussen het slachtoffer en een verdachte. Daarbij zou zijn gedreigd met een mes.

Volgens de politie raakte niemand gewond bij het incident. Er is nog geen verdachte aangehouden. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen. Wie iets relevants heeft gezien of meer weet over het incident, kan contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Bij spoed is het alarmnummer 112 beschikbaar.

Volgens aanwezigen was de sfeer rond de plek van de beroving grimmig na het incident. Meerdere incidentenfotografen maken melding van bedreigingen van omstanders richting hen.