Politie deelt tientallen bekeuringen uit aan sluipverkeer in Stadspark

nieuws
Foto via Politie.nl

Agenten van het basisteam Groningen-Zuid hebben woensdagochtend zo’n 25 autobestuurders op de bon geslingerd op de Campinglaan in het Stadspark, omdat ze de weg gebruikten om afsluitingen te omzeilen.

Sinds zondagavond is het Vrijheidsplein vrijwel onbruikbaar voor verkeer vanaf de westelijke ringweg richting de zuidelijke ringweg en de A7. Automobilisten proberen daarom, via de Peizerweg en de Campinglaan, bij de rotondes bij de Laan Corpus den Hoorn uit te komen.

Meerdere automobilisten negeerden daarbij een inrijverbod op de Campinglaan en werden gesnapt door de politie, na klachten uit de omgeving. De politie adviseert automobilisten daarom gewoon toe te geven aan de afsluiting en om te rijden via de aangegeven omleidingsroutes.