Daleho Irandust vertrekt per direct van Groningen naar Zweden

sport
Foto: FC Groningen. Daleho Irandust

FC Groningen heeft met het Zweedse IF Brommapojkarna overeenstemming bereikt over de definitieve transfer van Daleho Irandust.

Dat maakt FC Groningen bekend. De 25-jarige middenvelder keert met de transfer per direct terug naar zijn geboorteland. De club meldt niet wat het voor de transfer van Irandust ontvangt, maar stelt wel een doorverkooppercentage te hebben bedongen.

Irandust speelde sinds de zomer van 2021 bij FC Groningen. In zijn 45 gespeelde wedstrijden maakte de Zweed twee doelpunten. Acht maal stond de Zweed met een assist aan de basis van een doelpunt. Irandust kon, mede door blessures, niet echt overtuigen in Groningen. Dit seizoen kwam Irandust slechts tot acht optredens voor de FC.