Bijna de hele Kamerfractie van NSC op bezoek in Groningen

nieuws
De Kamerleden van NSC voor het provinciehuis met CDK René Paas - Foto: Olger van Dijk via Twitter (@OlgervanDijk)

Bijna de voltallige Tweede Kamerfractie van Nieuw Sociaal Contract, de partij van voorman Pieter Omtzigt, was vrijdag op bezoek in Groningen. 

Zeventien van de twintig Kamerleden van de partij, inclusief Omtzigt, brachten een bezoek aan Groningen. Het gezelschap poseerde vrijdagmiddag voor het provinciehuis met René Paas, de Commissaris van de Koning. De Kamerleden gingen onder meer in gesprek met gedupeerden van de gaswinning en met inwoners van Ter Apel.

Het bezoek van de Kamerfractie aan Groningen was een bijkomstigheid bij het hoofddoel van de dag voor de NSC’ers. De Kamerleden reisden aan het einde van de middag door naar Zwolle, waar NSC een bijeenkomst houdt voor haar leden over de  formatie.