Olaf Hartman organiseert laatste keer Pleuropsonic ‘Doet pijn in mijn hart’

oogochtendshow

Vanochtend was Olaf Hartman te gast op OOG Radio in de OOG Ochtendshow. Hij is oprichter van Pleuropsonic en vertelt waarom het festival na dit jaar stopt. De OOG Ochtendshow luister je iedere werkdag van 07:00 – 09:00 uur. Beluister hier het interview van Rick van der Velde, Jan Kooistra en Olaf Hartman.

Twee jaar geleden begon Hartman zijn eigen bedrijf 2Dental tandtechniek en kreeg het zo druk dat hij geen tijd meer heeft om Pleuropsonic te organiseren. ‘Als je het niet meer zo goed kunt doen, dan kun je beter stoppen’, vertelt de organisator. ‘Het doet pijn in mijn hart.’

Een van de topmomenten die Hartman heeft beleefd, was een optreden van de Fuck Ups bij de Zolder. ‘Toen werd de hele tent afgebroken. Dat was eigenlijk een van mijn topmomenten dat ik dacht, wauw het is gelukt.’ Na deze editie hoopt Hartman dat iemand anders een podium kan geven aan de bands die voorheen kwamen optreden op Pleuropsonic.

De laatste editie van Pleuropsonic is op zaterdag 20 januari in de ORKZ bar, vanaf acht uur ’s avonds, met meerdere artiesten zoals The Gravediggers, Rat Patrol en Robert Lighthouse. Op de website van het ORKZ is meer informatie te vinden.

Beluister hier alle radio-interviews van de OOG Ochtendshow. Wil je ook radio maken bij OOG? We zoeken momenteel redacteuren, technici en presentatoren op vrijwillige basis. Reageer snel via ochtendshow@oogradio.nl