Humanitas krijgt 3.500 euro van Rotary Groningen-Noord om kinderactiviteiten te organiseren

nieuws
Miriam Geerts (geheel rechts) overhandigt het ingezamelde bedrag van 3.500 euro aan vertegenwoordigers van Humanitas (geheel links). Foto: ingezonden

Humanitas heeft dit weekend een geldbedrag van 3.500 euro gekregen van Rotary Groningen-Noord. Met het geld kunnen activiteiten voor kinderen georganiseerd worden uit gezinnen die zich dergelijke ervaringen niet kunnen veroorloven.

“We zijn hier heel erg blij mee”, vertelt Yvonne de Vries van Humanitas. “We kunnen met dit bedrag heel veel leuke dingen organiseren voor kinderen in en rondom Groningen, zodat we hen gelukkig kunnen maken.” Rotary Groningen-Noord organiseert aan het einde van het jaar traditioneel een goede doelenactie. Dit jaar vond er wederom een pepernotenactie plaats. Er werden pakketten met pepernoten en verschillende andere lekkernijen samengesteld, die vervolgens gretig aftrek vonden. De opbrengsten van deze actie gingen naar het goede doel.

Miriam Geerts van de Rotaryclub Groningen-Noord: “Met deze actie hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan het geluk van verschillende kinderen, want ieder kind verdient een Sint.” Humanitas is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor iedereen.