Drs Vijfje wint eerste wedstrijd in eredivisie B, PKC’83 haalt stevig uit

sport
Foto: sciucaness from FreeImages

De vrouwen van Drs. Vijfje hebben vrijdagavond thuis de eerste wedstrijd in de eredivisie B met 3-1 gewonnen van DWOW.

Nouk van der Wal, Nynke Popken en Tessa Grashuis scoorden voor Drs. Vijfje. Vijfje staat derde met 5 punten uit 1 wedstrijd. De studentes namen twee punten mee uit de eerste competitiehelft. De bovenste en onderste zes zijn in aparte competities verder gegaan. Vijfje moet eerste worden om met de clubs uit de eredivisie A play-offs te spelen om het kampioenschap.

Mannen

In de eerste divisie A mannen benaderde PKC’83/Team Amoeri koploper White Stones tot op twee punten. In en tegen Zwaag won PKC met 8-2. Mehdi Charaf – Edinne scoorde drie keer. Handrit Hoxhaj twee keer. PKC staat tweede en heeft 23 punten uit 11 wedstrijden.

Onderin de eerste divisie gaven de mannen van Drs. Vijfje thuis hekkensluiter Futsal Emmeloord een pak slaag: 13-4. Vijfje steeg naar de tiende plek met 9 punten uit 11 wedstrijden.