D66 wil suggesties voor pluimpje vrijwilligersorganisatie

nieuws
Vrijwilligers hebben zaterdag een vrachtwagen volgeladen met hulpgoederen voor Oekraïne. Foto: Willemijn Kemp

De Statenfractie van D66 wil op Valentijnsdag, woensdag 14 februari, één of meerdere vrijwilligersorganisaties een hart onder de riem steken.

De fractie vraagt de Groningers, suggesties aan te leveren over wie dat moet worden. Vrijwilligersorganisaties maken de maatschappij, aldus D66. Mensen die zich elke dag keihard inzetten en zo hun steentje bijdragen aan het beter maken van onze samenleving. Dat verdient waardering.

Wie een vrijwilligersorganisatie kent die goed werk verricht en zo onze gemeenschap mooier maakt, kan dat doen via de sociale mediakanalen van D66 of door een mail te sturen naar D66@ps-provinciegroningen.nl.