WinterWelVaart terug op niveau van voor corona met 38.000 bezoekers

nieuws
Foto via WinterWelVaart

De zestiende editie van WinterWelVaart van afgelopen weekend was een groot succes, zo stelt de organisatie.

Zo’n 38.000 bezoekers kwamen af op het winterfestival aan het Hoge, Lage en Kleine der A en daarmee is WinterWelVaart terug op het niveau van voor corona. Volgens WinterWelVaart kijken bezoekers, schippers, kunstenaars en artiesten terug op een heel geslaagd weekend.

Zondagmiddag nam Harrie de Vries, de ‘kapitein’ van het festival, afscheid als projectleider van ‘zijn’ WinterWelVaart op de A. Varend over de A op museumschip de Emma werd De Vries zondagmiddag verrast met luid getoeter en applaus vanaf de aanwezige schepen.

De Vries besloot vorig jaar om, na zeven jaar projectleiding, te stoppen. De Vries begon zestien jaar terug als cateraar en kwam vier jaar later in het projectteam als markt- en horecahoofd. De laatste zeven jaar vervulde De Vries de rol van ‘kapitein’, oftewel projectleider.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WinterWelVaart (@winterwelvaart)