Tiener met aanzienlijke hoeveelheid drugs en geld op Hoofdstation aangehouden

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Agenten hebben zaterdag op het Hoofdstation een 17-jarige jongen uit de gemeente Midden-Groningen aangehouden. De tiener had een flinke hoeveelheid drugs en contant geld op zak.

Op het station vond een zogeheten 100% controle plaats. Medewerkers van vervoersbedrijf Arriva controleerden met hulp van agenten alle reizigers. “Tijdens deze controle stuitte ons team op een verdacht persoon die een aanzienlijke hoeveelheid verboden middelen bij zich had”, meldt de politie. “We besloten de persoon te fouilleren. De tiener bleek 1.165 euro contant geld op zak te hebben, drie telefoons en verschillende soorten drugs, waaronder XTC, Crystal Meth en LSD.”

De persoon is overgebracht naar het politiebureau. De politie doet verder onderzoek in de zaak.