Botsing op dansvloer levert slachtoffer gebroken neus op, twee verdachten aangehouden

nieuws
Foto © Politie

De politie heeft donderdagnacht twee achttienjarigen aangehouden na een vechtpartij in een horecagelegenheid in de binnenstad.

Volgens teamchef Gerard de Jonge van het basisteam Groningen-Centrum van de politie werden de twee aanhoudingen verricht na een mishandeling, die kort daarvoor had plaatsgevonden in een horecagelegenheid. De verdachten zouden aan een slachtoffer klappen hebben uitgedeeld, omdat deze tegen hen aanbotste op een drukke dansvloer.

Daar hield het slachtoffer een gebroken neus aan over. De twee verdachten kozen vervolgens het hazenpad. Agenten wisten de twee agressievelingen toch aan te houden en mee te nemen naar een politiebureau, waar ze vrijdag worden verhoord.