Stempassen Beijum alsnog bezorgd: “Iets mis gegaan bij het postbedrijf”

nieuws
Foto: Joris van Tweel

Bewoners van de Nijensteinheerd en omgeving hebben woensdag alsnog hun stempas voor de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen ontvangen. Dinsdagavond maakte OOG Tv melding van de niet bezorgde stempassen, nadat verschillende bewoners bij de omroep aan de bel hadden getrokken.

“Ik krijg allemaal berichtjes binnen dat de stempassen vanmiddag zijn bezorgd”, laat één van de bewoners weten. De passen hadden uiterlijk vorige week woensdag al bezorgd moeten zijn. Een gemeentewoordvoerder laat weten dat er iets mis is gegaan bij het postbedrijf dat de bezorging van de poststukken verzorgt. Na de meldingen heeft de gemeente bij het bedrijf aan de bel getrokken, waarop de fout al snel werd ontdekt.

Volgende week woensdag kan er gestemd worden voor de Tweede Kamerverkiezingen. Naast een identiteitsbewijs is ook de stempas nodig om een stem uit te kunnen brengen.