Lichaam aan Hoornsedijk is van vermiste 84-jarige vrouw uit Haren (update)

nieuws
Foto: Wijkagent Siard Heidanus via Twitter (@WA_Korrewegwijk)

Agenten en brandweerlieden zijn maandagochtend een onderzoek gestart aan de Hoornsedijk bij de Laan Corpus den Hoorn. Daarbij is een lichaam uit het water gehaald. Dit blijkt het stoffelijk overschot te zijn van de 84-jarige vrouw, die sinds zaterdagavond vermist was uit Haren.

De politie is sinds zaterdagavond op zoek naar een 84-jarige vrouw uit Haren. Zij werd voor het laatst gezien aan de Vondellaan in het dorp. Naar haar werd zondag gezocht, maar zonder resultaat.

De politie startte maandagochtend een onderzoek aan de Hoornsedijk. Volgens de politie is daarbij het lichaam van de vermiste vrouw aangetroffen. Eerdere berichtgeving hebben we verwijderd en we vragen iedereen die berichten heeft gedeeld deze ook te verwijderen. Bedankt voor het delen en meedenken met de politie.