Vindicat-leden lopen Amsterdam Marathon voor KWF; inmiddels anderhalve ton opgehaald voor kankeronderzoek

nieuws
Foto via Pexels

Meer dan driehonderd (oud-)leden van studentenvereniging Vindicat lopen komende zondag mee met de Amsterdam Marathon. Daarmee haalt de vereniging voor de vierde keer geld op voor KWF Kankerbestrijding.

De studenten en oud-leden van Vindicat hebben inmiddels ruim 150.000 euro opgehaald. Dat is nu al ruim het dubbele bedrag van vorig jaar, toen de lopers net iets minder dan 75.000 binnensleepten voor KWF en de FIFort Foundation.

Dit jaar willen de Vindi-lopers meer dan 160.000 euro binnenslepen voor KWF. Het gros van het geld wordt opgehaald door individuele sponsoren. Maar wie de Vindicaters mee wil helpen naar hun streefbedrag kan hier ook zelf een donatie doen.