Theaterwandeling Van Mesdagkliniek uitverkocht

nieuws
Foto: Joris van Tweel

De kaartverkoop is nog maar net van start, maar de tickets voor ‘TBS’ zijn nu al uitverkocht. ‘TBS’ is een theaterwandeling die je meeneemt langs plekken in de Van Meskliniek waar je als Stadjer normaal niet kunt komen. 

De theaterwandelingen worden georganiseerd door de Van Mesdagkliniek, in samenwerking met theatergezelschap Schout bij Nacht en theatermaker Dio van Velden. De makers zijn drie maanden bezig geweest met de productie van de voorstellingen, die plaatsvinden van 13 tot en met 17 november 2023.

Tijdens de wandeling leren bezoekers meer over de geschiedenis, patiënten en medewerkers van de kliniek. Daarbij is er specifiek aandacht voor de dromen, ambities en talenten van de patiënten en medewerkers van de Van Mesdagkliniek.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Cultuurkaartje.