Drs. Vijfje geeft riante voorsprong uit handen

sport
Foto: sciucaness from FreeImages

De vrouwen van Drs Vijfje hebben in de eredivisie zaalvoetbal vrijdagavond een bijna zekere zege weggegeven. Vijfje pakte tegen ZVV Middelburg wel het eerste punt in de competitie: 5-5.

In het kelderduel in Zeeland nam Vijfje een 4-0 voorsprong door twee doelpunten van Renee van der Pijl en één van Nouk van der Wal en Josefien Plump. Hekkensluiter Middelburg deed voor de pauze nog wat terug: 4-1.

Slump zette de studentes op een 5-1 voorsprong, maar Vijfje liet Middelburg daarna toch nog langszij komen. Eden Plezia was de grote plaaggeest in het tweede bedrijf met drie doelpunten. Vijfje staat tiende met één punt uit vier wedstrijden. Middelburg heeft ook één punt en staat twaalfde en laatste.

Nederlagen heren

In de eerste divisie A mannen verloor PKC’88/Team Amoeri in Egmond aan Zee met 9-4 van koploper White Stars. PKC staat derde met zeven punten uit vier wedstrijden.

De studenten van Drs. Vijfje verloren in dezelfde klasse thuis na een 2-2 ruststand met 5-2 van nummer twee Het Vennewater uit Heiloo. Vijfje staat negende met drie punten uit vier wedstrijden.