Aangepaste dienstregeling Qbuzz vanwege 4 Mijl van Groningen

nieuws
Foto: Mike Weening - Weening Fotografie

Vanwege de 4 Mijl van Groningen en de diverse afsluitingen van wegen rond Groningen rijdt Qbuzz zondag met een aangepaste dienstregeling.

Zondag tussen 10.00 en 18.00 uur rijden er veel minder bussen binnen de ringwegen in de stad. Mensen die met de bus naar het centrum willen, moeten op het hoofdstation uitstappen en vanaf daar lopen. Ook vallen diverse ritten uit.

Op zaterdagavond is de 4Mijl4You, de alternatieve 4 Mijl. Ook dan rijden veel bussen via alternatieve routes.

Extra stop Haren

Op zondag stoppen de Qliners tussen Groningen en Emmen en Groningen en Assen tot 14.00 uur extra bij de halte P+R Haren. Dat is speciaal voor de lopers van de 4 Mijl. Vanaf daar laat de organisatie van de 4 Mijl pendelbussen rijden.