Lege flessen vliegen in het rond bij vechtpartij in AH aan Gedempte Zuiderdiep

nieuws
Foto: Denise Overkleeft

Een klein cordon politieagenten kwam dinsdagmiddag naar de vestiging van Albert Heijn aan het Gedempte Zuiderdiep. In de supermarkt gingen twee mannen met elkaar op de vuist voor de automaat voor lege flessen.

Volgens aanwezigen werd het winkelend publiek plots opgeschrikt door rondvliegende lege flessen bij de automaat in de supermarkt. Twee mannen gingen om onbekende reden met elkaar op de vuist.

Eén van de twee betrokkenen moest daardoor op zoek naar nieuwe bovenkleding, want deze persoon verliet met letterlijke kleerscheuren de winkel. Dat gebeurde na aankomst van de politie, die met meerdere eenheden aankwam nadat de rust al was weergekeerd. Volgens de politie werd er niemand aangehouden.