Verdachten zware mishandeling tijdens Helden van Oranje melden zich

nieuws
Foto via Politie.nl

De drie verdachten van een zware mishandeling tijdens het festival Helden van Oranje in het Stadspark tijdens Koningsnacht hebben zich gemeld bij de politie.

De politie deelde vorige week woensdag onscherpe beelden van de drie verdachten en dreigde herkenbare beelden te publiceren als zij zichzelf niet zouden melden. Dat is nu dus gebeurd. Volgens de politie gaat het onderzoek door en worden de verdachte personen verhoord. Aan mensen die de onherkenbaar gemaakte beelden hebben gedeeld, vraagt de politie om deze te verwijderen.

De drie personen worden verdacht van een ernstige mishandeling, die iets na 23.00 uur plaatsvond op het Helden van Oranje-festival, wat tijdens Koningsnacht werd gehouden in het Stadspark. Na een woordenwisseling werd het mannelijke slachtoffer tegen de grond geslagen en vervolgens nog enkele keren geschopt, onder meer in het gezicht. De man raakt ernstig gewond.