Tweede verdachte aangehouden voor woningoverval Helper Oostsingel

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Agenten hebben maandagochtend een tweede verdachte opgepakt voor de woningoverval die zaterdagochtend plaatsvond aan de Helper Oostsingel. 

Nadat zaterdagmiddag al een 20-jarige man uit de stad Groningen werd aangehouden, hield de politie maandagochtend een 23-jarige Stadjer aan als tweede verdachte in de zaak. Zaterdag werd eerst gedacht aan twee verdachten, maar liet later weten dat dat er drie zijn. Meer aanhouden worden daarom niet uitgesloten, zo stelt de politie.

De woningoverval vond rond 09.30 uur plaats. De bewoner werd daarbij bedreigd met een mes. Na hem geld afhandig te hebben gemaakt, gingen de verdachten er vandoor. Zij vertrokken op een scooter. De politie begon direct met een onderzoek. Ook werd aan inwoners gevraagd om informatie te delen en om eventueel beeldmateriaal van dashcams beschikbaar te stellen.