Rotondes en onderdoorgang Bornholmstraat volgende week afgesloten

nieuws

De rotondes en de onderdoorgang van de zuidelijke ringweg op de Bornholmstraat zijn afgesloten van maandag 3 juli 07.00 uur tot vrijdag 7 juli 15.00 uur.

De afsluiting is nodig omdat de rotondes en onderdoorgang definitief worden ingericht. Er zijn nog enkele werkzaamheden nodig om de inrichting aan de Bornholmstraat volledig af te kunnen ronden. Het gaat onder meer om de definitieve situatie van het fietspad en de parkeerplekken onder het viaduct.

Automobilisten kunnen aan de zuidkant van de rotondes wel de Bergenweg op. Aan de noordkant van de rotondes kan het verkeer vanaf de Osloweg de Bornholmstraat op. Zij kunnen vanaf de Bornholmstraat gebruik maken van de oprit van de zuidelijke ringweg richting het Julianaplein.

Wie van zuid naar noord wil, rijdt via de Bergenweg en de Gotenburgweg. Automobilisten die van noord naar zuid willen, kunnen omrijden via de Eltjo Ruggeweg, Damsterdiep en de Europaweg. Fietsers kunnen gewoon langs de werkzaamheden rijden.