Pepi gepresenteerd bij PSV, spits tekent contract voor vijf seizoen in Eindhoven

nieuws
Foto via FC Groningen

Ricardo Pepi heeft een contract voor vijf seizoenen getekend bij PSV. De club uit Eindhoven presenteerde spits, die FC Groningen vorig seizoen huurde van FC Augsburg, vrijdagmiddag aan de pers. Naar verluidt maakt Pepi voor iets minder tien miljoen euro de overstap van Augsburg naar Eindhoven.

Volgens de club uit Eindhoven vormde de Amerikaan, ondanks het feit dat FC Groningen degradeerde, een absoluut lichtpuntje. “Hij heeft op meerdere plekken bewezen een doelpuntenmaker te zijn en daar werkt hij super hard voor”, aldus directeur voetbalzaken Earnest Stewart. “Het zegt genoeg dat hij bij FC Groningen zo’n groot deel van de goals voor zijn rekening nam.”

“Ik ben ontzettend blij en enthousiast om hier te zijn”, vertelt Pepi over zijn overgang naar Eindhoven. “Ik geloof dat dit de juiste stap is voor mijn carrière. PSV is een club met grote ambities en ik deel dezelfde wens om prijzen te winnen. Ik ben een hardwerkende speler, die bereid is vuile meters te maken. Het liefst heb ik de bal dichtbij de goal, want dan kan ik doelpunten maken.””