Oud FC Groningen trainer Danny Buijs aan de slag bij Fortuna Sittard

sport
Foto: Sportphotoagency.com Coach *Danny Buijs* of FC Groningen

Oud FC Groningen trainer Danny Buijs staat volgend seizoen aan het roer bij Fortuna Sittard. De 40-jarige Buijs tekende voor twee jaar bij de Limburgse eredivisionist.

Hij volgt Julio Velázquez op die na een jaar weg gaat bij Fortuna Sittard. Buijs vertrok vorig jaar bij FC Groningen, omdat zijn contract niet werd verlengd. Hij was vier jaar trainer bij FC Groningen. Buijs ging naar het Belgische KV Mechelen, maar werd wegens slechte resultaten in oktober ontslagen. Sindsdien zat hij zonder club. Hij werd nog wel benaderd om terug te komen bij FC Groningen om degradatie te voorkomen. Maar Buijs zag daar van af.

Buijs was als speler ook actief voor FC Groningen. Hij speelde drie jaar voor de FC.