Hullabaloo en Noordstaat weer op zoek naar nieuw noordelijk talent

nieuws
Foto: Miles Pfefferle from FreeImages

Voor het tweede jaar op rij bundelen Hullabaloo en Noordstaat hun krachten bij hun zoektocht naar de nieuwe Ster van het Noorden. De inschrijving voor de wedstrijd is vrijdag geopend. De winnaar maakt kans op een plek op het festival in het Stadspark van volgend jaar.

De komende maanden gaan Hullabaloo en Noordstaat op zoek naar noordelijk talent. Zij krijgen, voorafgaand aan het festival van dit jaar, een performance training aangeboden. Op Hullabaloo kiest een professionele jury vervolgens een winnaar. De gekozen artiest draagt een jaar lang de titel ‘Ster van het Noorden’ en mag volgend jaar optreden op het festival in het Stadspark.

Hullabaloo wordt op zaterdag 2 september gehouden. Armin van Buuren wordt de afsluitende en de hoofdact op het grootste van de vijf podia. Ook de Zweedse zangeres Zara Larsson zal haar opwachting maken.

Wil jij de Ster van het Noorden worden? Inschrijven kan tot 2 juli 23.59 uur door een filmpje (maximaal vijf minuten) van je talent te sturen naar info@hullabaloofestival.nl.