Auto met caravan betrokken bij verkeersongeluk op N7

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk op de N7 is zaterdag aan het einde van de middag een persoon gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.40 uur. “Het gebeurde ter hoogte van knooppunt Euvelgunne”, vertelt Wind. “Bij het ongeluk is een personenauto en caravan betrokken. Het lijkt op een eenzijdig verkeersongeluk.” Hulpdiensten waren snel aanwezig. “Ambulancemedewerkers hebben één persoon gestabiliseerd. Het slachtoffer is daarna met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer is nog kort op de locatie geweest om nacontrole te doen.”

Vanwege het ongeluk was de weg deels afgesloten. De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak.