Blikschade bij verkeersongeluk op rotonde bij Stadspark

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op de rotonde Jan Evert Scholtenlaan, nabij het Stadspark, zijn zaterdagmiddag de bestuurders van twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur. “Het is gebeurd op de rotonde met de N370 en de Laan Corpus den Hoorn”, vertelt Ten Cate. “De bestuurder van een witte auto reed op de rotonde, de automobilist van de donkerblauwe wagen kwam vanaf het Vrijheidsplein. Waarschijnlijk als gevolg van een voorrangsfout vond er een botsing plaats. Daarbij ontstond er flink wat schade.”

Niemand raakte gewond. “Één rijstrook moest afgesloten worden. De beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat ze weggesleept moesten worden door een bergingsbedrijf. De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk.”

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl