Titus Akkermans over VVG: ”We gaan voor een doorstart”

oogochtendshow
Vorig jaar speelden VVG en VVK de finale

Voetbalclub VVG kan mogelijk toch nog blijven voortbestaan. Verschillende leden gaan zich de komende tijd inzetten voor een doorstart.


De vergadering was gepland vanuit zorgen van de andere clubs die op het Sportpark het Noorden zitten. Beide clubs vreesden voor zwaar weer als VVG zou ophouden te bestaan. Titus Akkermans stemt positief en is er vrij zeker van dat deze doorstart succesvol zal zijn.  De 100-jarige club wil een faillissement uitsluiten.

Dat vertelt Titus Akkermans, de voorzitter van de Stichting Beheer en Exploitatie Clubgebouw Sportpark het Noorden. “Het zou ondenkbaar zijn als VVG, VVK en Potetos zouden verdwijnen,” zegt Akkermans. De gebouwen staan er nog maar net en er is veel energie in gestoken door de betrokken clubs, die in de wijken de Hoogte en Selwerd zitten.

Titus Akkermans was in de OOG Ochtendshow
Beluister hieronder het interview terug.