Telefonerende fietser rijdt water in

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een telefonerende fietser heeft zaterdagochtend in het Sterrebos een nat pak gehaald. Hulpdiensten moesten het slachtoffer uit het water halen.

De melding van een persoon te water kwam rond 09.30 uur op de 112-meldkamer binnen. Behalve een ambulance en de politie werden ook de duikers van de brandweer naar de locatie gestuurd. “De fietser wilde een brug oversteken”, vertelt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl. “Het gaat om een brug zonder leuningen. Tegelijkertijd was de man aan het bellen. Op het bruggetje ging het mis waarop hij met fiets en al in het water terecht kwam.”

Duikers van de brandweer hebben de persoon uit het water gehaald, waarna ambulancepersoneel zich ontfermd heeft over het slachtoffer. De man is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Mike Weening – Weening Fotografie