Versterkingspunt NCG in Ten Boer opent deuren voor presentatie eindrapport gaswinningsenquête

nieuws
De Parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen - Foto via Tweede Kamer

De Nationaal Coördinator Groningen opent volgende week vrijdagmiddag de deuren van al haar versterkingspunten in de provincie, zodat bewoners er samen kunnen kijken naar de presentatie van het eindrapport van de parlementaire enquête over de gaswinning.

Ook de deuren van het versterkingspunt aan de A.H. Homanstraat in Ten Boer zijn dan tussen 12.00 tot 17.00 uur open om, samen met medewerkers van de NCG, te kijken naar de livestream van de presentatie van het rapport. Ook is er ruimte voor een kop koffie en een praatje over de uitkomsten van de enquête.

De daadwerkelijke presentatie van het rapport vindt volgende week vrijdag plaats in Zeerijp. De enquêtecommissie brengt dan de uitkomsten naar buiten van het onderzoek naar de besluitvorming over de aardgaswinning, de aardbevingen, de schadeafhandeling en de versterking in Groningen.