Snorfietser gewond bij verkeersongeluk Boterdiep, andere partij rijdt door

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op het Boterdiep is maandagavond een snorfietser gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 21.30 uur ter hoogte van de kruising met de Wipstraat. “Bij het ongeluk is een snorfietser aangereden”, vertelt Ten Cate. “De andere partij, die bij dit ongeluk was betrokken, is doorgereden. Het is mij onbekend of deze chauffeur een personenauto of een ander voertuig bestuurde. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Zij hebben het slachtoffer gecontroleerd in de ambulance. De persoon hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak. De weg was enige tijd deels afgesloten.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl