Politie vindt ruim een kilo coke en duizenden euro’s na drugsvangst in auto

nieuws
Foto: Gerard de Jonge (via Twitter)

Het basisteam Groningen-centrum van de politie had zondagavond opnieuw een flinke drugsvangst. Bij een controle van een auto werden cocaïne en contant geld aangetroffen. Tijdens een zoeking die daarop volgde, vonden agenten nog eens ruim een kilo drugs en duizenden euro’s aan bankbiljetten.

Volgens teamchef Gerard de Jonge werden er al kleinere hoeveelheden drugs en contant geld gevonden tijdens een controle van een huurauto. Op de bijrijdersstoel lag een etui met bolletjes cocaïne en cash geld. Daarop werd een 27-jarige man aangehouden voor drugshandel. Deze man wordt vandaag verhoord.

De politie besloot daarop ook zijn woning te doorzoeken. Tijdens deze doorzoeking vonden agenten nog eens 1,3 kilo aan drugs, waarvan agenten vermoeden dat het cocaïne is.