Pizzeria Contini sluit na ruim twintig jaar de deuren: “Toe aan een nieuwe uitdaging”

nieuws
Foto: SALVATORE MONETTI via Pixabay

Pizzeria Contini aan de Verlengde Hereweg is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een begrip. Toch heeft eigenaar René Contini laten weten dat de zaak per 1 maart gaat sluiten.

Contini werd in 2001 geopend. “Het heette toen nog Quatro Mori”, schrijft Contini in een bericht op sociale media. “In de jaren daarna bleek de pizzeria een groot succes te zijn. Ik heb met veel plezier en vol passie, samen met mijn team, pizzeria Contini geëxploiteerd. Toch merk ik dat ik na al die jaren toe ben aan een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik besloten de zaak per 1 maart te verkopen.”

“Meer tijd nemen voor andere passies”
De eigenaar laat weten dat hij meer tijd vrij wil maken voor zijn kinderen. Ook wil hij zich toeleggen op zijn andere passies, zoals de luchtvaart en techniek. Maar helemaal afscheid nemen van de horeca doet hij niet: “Ik zat de catering en speciale boxen blijven verzorgen. De website van mijn bedrijf, en ook de sociale media-kanalen zullen dan in de lucht blijven.”

“Naam Contini verdwijnt”
Wie de zaak aan de Verlengde Hereweg over gaat nemen is nog onbekend: “Daar ga ik binnenkort meer over vertellen. Wel zal de nieuwe eigenaar niet onder de naam Contini verder gaan.” Tot 1 maart zullen de deuren nog geopend zijn. “De laatste weken zullen volledig in het teken staan van de enige echte ‘Contini Pizza’. Daarom zullen we in de maand februari ook alleen pizza serveren.”

“Onwijs dapper besluit”
Op sociale media reageren mensen teleurgesteld dat de pizzeria gaat sluiten. Aan de andere kant noemt men het ook een ‘onwijs dapper besluit’. “Wat verschrikkelijk jammer voor ons. Maar veel geluk met alle nieuwe dingen die op je pad komen. Pluk de dag en geniet”, schrijft Evelien.

Deel dit artikel: