Klanten Voedselbank Stad mogen gratis naar circusvoorstelling met driegangendiner

nieuws
Foto: Kars Tuinder

Zo’n 130 klanten van de Voedselbank Stad Groningen mogen komende donderdagavond gratis naar de première-voorstelling van nieuwe circusacts bij Cirqulinair. Dat doen ze, onder het genot van een driegangendiner,  in De Loods aan de Neutronstraat.

Alle 131 kaarten voor de voorstelling zijn inmiddels verloot, na grote belangstelling van de klanten van de voedselbank. De voorstelling werd gratis aangeboden aan klanten van de Voedselbank dankzij verschillende bijdragen uit armoedefondsen.

Cirqulinair wordt gespeeld door Duo Musa (Roos & Salim), Unicirque (Tobit & Jasmijn), koorddanser Rein de Kok en circusartiesten ‘Larissa’ en Sander Boschma. De artiesten uit Stad werken onder leiding van choreograaf Helena Cardoso. De artiesten serveren opvallend genoeg ook eten aan de bezoekers van de voorstelling.

Wie geen klant is bij de Voedselbank hoeft de voorstelling niet te missen. Het publiek kan nog tot en met 12 maart genieten van de voorstelling. Zij moeten wel gewoon betalen en kunnen kaarten kopen op de website van Cirqulinair.