Ingang fietsenstalling Grote Markt aan Oude Ebbingestraat blijft toch open (update)

nieuws

De in- en uitgang van de Fietsenstalling Grote Markt aan de Oude Ebbingestraat is volgende week toch open. Wethouder Philip Broeksma liet donderdag weten dat de ingang drie weken dicht zou gaan, maar andere plannen van een aannemer zorgen ervoor dat de ingang toch open blijft.

Donderdag meldde Broeksma nog dat de ingang drie weken dicht zou zijn, omdat er werkzaamheden zouden plaatsvinden aan de gevel van het Groothandelshuis. Deze afsluiting zou dan duren tot en met vrijdag 24 februari.

Vrijdag komt Broeksma terug op deze mededeling. Na contact met de aannemer die de werkzaamheden zou uitvoeren, blijkt dat deze de werkzaamheden uitstelt. De ingang aan de Oude Ebbingestraat is dan ook gewoon open.