Hartje Stad #10 – ‘Dit GroenLinks-raadslid gaat al gillen als hij drie auto’s in de straat ziet’

nieuws

In de tiende aflevering van politieke podcast van Dagblad van het Noorden, RTV Noord en OOG Hartje Stad komen de politieke actualiteiten weer ruimschoots aan bod.

Marten Nauta (RTV Noord), Johan de Veer (DvhN) en Ecco van Oosterhout (OOG) hebben het over het gesjoemel met energielabels waar Sikkom over publiceerde, de herinrichting van het stationsgebied met het eventueel verdwijnen van het stadsbalkon en de temperatuur in het Stadhuis.

Daarnaast halen de drie verslaggevers het net op. Het huidige college van Burgemeester & Wethouders is nu iets meer dan een half jaar in deze samenstelling aan het werk. Hoe staat het ervoor? Wat valt er op? Wie vallen op? Wat kan er beter?

Hartje Stad kan je hieronder beluisteren of via Spotify afspelen. Of zoek je favoriete platform via https://pod.link/1607492503